Flora di putrajaya..

Sunday, 17 July 2011

Agak lama aku xtulis blog nie..dsebabkan aku punyai bnyk komitmen lain yg perlu aku uruskan,wahhh ayat aku nie dah mcm ayat orang yang amat busy sgt ea..arini 17.7.2011 aku dgn membe aku pergi pesta bunga di putrajaya,jadi mat bunga lah aku skrg nie..hehe,cuaca di putrajaya mmg agak baik masa tuh,wah ble mase aku smpai sana,pehhh panas gler beb,mnysal xbawak pyung..(kata  aku dlam ati).tp ati aku sejuk ble melihat keindahan bunga2 disana and cara dorang decorate,mmg cantik..kebanyakan yang datang pameran tuh,smua ada kamera 'dslr' dan mempunyai gaya tersendiri untuk amik shot masing2 termasuk lah kawan  aku tuh..huhu,conclusionnya aku enjoy harini walaupon agak penat dan lutut aku bermasalah...tata nantikan blog aku yang seterusnya pasal kepentingan muhasabah diri ea..peace malaysia..

4 comments:

Payung kuning said...

mne gmbo???share lh dlm nih...

Anonymous said...

ya nnti aku ltak,buat mse nie xdapat lg lah..busy ckit lah sal,tp kalo nk cepat..beli jerk kat aku..murah jerk rm1

Payung kuning said...

eleh..klo gmbo kite ielh kite bli..gmbo ko ork.x kuase i..hahaha

Muhammad Aidl said...

ble mase lak gmbar aku..gmbar bunga lah dohh..wehhh asal kite nk komen blog ko xleh??(pnjam ayt ko jap "kite" hehe)

Blog contents © the life never end.. 2010. Blogger Theme by Nymphont.